Vesti

Podržavamo zahteve poljoprovrednih proizvođača

August 16, 2022

Ne može i ne sme predsednik države da nezadovoljnim poljoprivrednicima odgovori da država nije ćup bez dna! Pametnije bi mu bilo da sprema orden za one sa čijih njiva stiže zdravlje na naše trpeze.

Još manje sme da pita da li mi želimo da nam ulje bude skuplje za 10 ili 20 dinara! Ulje nam je već skuplje za 80 dinara, jer je cena je sa 120 dinara stigla na 200 dinara, a da to nikakve veze sa poljoprivrednicima nije imalo.

Poljoprivrednici su unakaženi pogrešnim vođenjem agrarne politike, zabranom izvoza pšenice kada je bila najskuplja, dozvolama za uvoz nekvalitetne i hrane obogaćene GMO iz svih delova sveta, niskim subvencijama, visokim cenama veštačkog đubriva i nafte i drugim merama koje poljoprivrednog proizvođača prave siromahom koji prosi na ulici.

Ova vlast naše poljoprivrednike hoće da predstavi lenjima i nesposobnima i da ima opravdanje za to što su najplodniju zemlju prodali Arapima i raznim belosvetskim smutljivcima!

Naši poljoprivrednici ne zaslužuju ovakav tretman od strane ljudi na vlasti. Ovo je uvreda za ljude koji hrane Srbiju!

Evropska zelena partija podržava zahteve poljoprivrednih proizvođača i nudi koncept zelene poljoprivrede koji će nam obezbediti i dovoljno zdrave hrane i bogatog i zadovoljnog poljoprivrednika.

 

Povezane vesti

Ukoliko želite da nam se pridružite

Prijavnica